Elintarvikealan pienseminaarisarja 28.-29.3.2017

Pohjois-Pohjanmaan liiton järjestämä Elintarvikealan pienseminaarisarja 28.-29.3.2017, Hotelli Lasaretti, Oulu

28.3. iltapäivällä Pirkko Taskinen pitää esityksen aiheesta Elintarvikealan viennin mahdollisuudet, haasteet ja kehittämistarpeet

Pohjois-Pohjanmaan liitto on käynnistänyt Kohti modernia elintarviketaloutta -hankkeen uuden Pohjois-Pohjanmaan elintarviketalouden strategian luomiseksi.

Hankkeessa tunnistetaan Pohjois-Pohjanmaan elintarviketaloudelle uusia alaa vauhdittavia kehityskulkuja sekä tehdään selvitys alueen elintarviketalouden kilpailukyvyn strategisesta asemasta ja määritetään alan kehitystavoitteet tulevaisuudessa. Hanke toteutetaan vahvassa yhteistyössä maakunnan elintarvikealan yrittäjien sekä muiden sidosryhmätoimijoiden kanssa.

Kohti modernia elintarviketaloutta -pienseminaarisarja toimii pohjana maakunnalliselle elintarvikealan strategiatyölle. Lisäksi seminaarien tavoitteena on aktivoida puheenvuoroja ja innostaa alan toimijoita alueella. Lisäksi tilaisuuksissa voi esittää näkemyksiä elintarvikealan strategiatyön tueksi ja tiedoksi.

Pohjois-Pohjanmaan liiton järjestää Elintarvikealan pienseminaarisarja 28.-29.3.2017, Hotelli Lasaretti, Oulu.

28.3. iltapäivällä Pirkko Taskinen pitää esityksen aiheesta Elintarvikealan viennin mahdollisuudet, haasteet ja kehittämistarpeet

Seminaarin ohjelma:

http://www.pohjois-pohjanmaa.fi/index.php?id=499&date=20170328&event_id=1513&span=&event_type=&event_location=Merikoski-sali%2C+Hotelli+Lasaretti%2C+Oulu+%28Kasarmintie+13+B%29+&event_select_beg=&event_select_end=

This entry was posted in Yleinen. Bookmark the permalink.